23314351_1623443221058637_1474715002_o
O mnie

Witam wszystkich którzy mnie tu odwiedzają.
Nazywam się Teresa i jestem z Bielska. Prowadzę tego bloga ponieważ moją pasją jest gotowanie, a także od niedawna rękodzieło.

Będzie mi bardzo miło, jeśli skorzystacie z przepisów tu przeze mnie zamieszczonych :) Jak zasmakują i zechcecie je zamieścić na swoim blogu proszę tylko o podanie odnośnika skąd pochodzi przepis czyli moje-wyroby :)

Zapraszam was do pozostawiania tutaj komentarza, zawsze mi będzie łatwiej do Was trafić i odwiedzić Wasz blog.W miarę wolnego czasu postaram się tu co tydzień coś zamieścić, pozdrawiam was serdecznie :)

Listopad 2017
P W Ś C P S N
« paź    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Licznik odwiedzin
  • Wszystkich wizyt: 60616
  • Dzisiaj wizyt: 206
  • Wszystkich komentarzy: 1034

rondel Durszlak.pl Przepisy kulinarne przepisy kulinarne Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
zBLOGowani.pl
Przyprawiony.pl - kolekcjonuj ulubione przepisy
!
Akcja: Nie kradnij zdjęć!
Google+

bułki nadziewane -pyszna przekąska dla zapracowanych i możliwość wykorzystania czerstwych bułek

składniki: ( oczywiście proporcje można dostosować wg siebie i ilości bułek )

8 bułek

pieczarki ok 40 dag usmażonych pieczarek

2 cebule usmażone oczyszczone pokrojone w kostkę

zielona cebulka

6-8 kiełbasek cienkich – pokrojone w kostkę i usmażona na patelni

żółty ser ok 30 dag starty na tarce ( im więcej tym lepiej )

bułki trzeba przeciąć praktycznie przy samej górze i wydrążyć środek z bułki, a środek wysmarować masłem jak na zdjęciu:23336346_1623443227725303_713526714_o

jak już mamy wszystko usmażone to składniki dajemy do miski razem, dodajemy jedno jajko, mieszamy doprawiamy i nakładamy do bułek i nakładamy nadzienie a górę posypujemy żółtym serem:23313376_1623443324391960_833650665_o23335623_1623443204391972_2131131574_o

zapiekamy w piekarniku aż bułki będą chrupiące , można dodać nawet kukurydzę z puszki czy urozmaicać dodatki, podajemy z ketchupem/musztardą/majonezem.

23314351_1623443221058637_1474715002_o

Środek z bułek co został, oraz odciętą górę odłożyłam a mąż jak już było wyschnięte przerobił na bułke tartą :)

Print Friendly

16 Odpowiedzi na bułki nadziewane -pyszna przekąska dla zapracowanych i możliwość wykorzystania czerstwych bułek

Odpowiedz na „~Kasia K.Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>